Pages

Tuesday, July 27, 2010

Nak ke tak nak 2..

      Alahai banyak nyer cabaran dalam hidup ni.Lepas satu satu.Sampai aku xd mood betulnak menjalani kehidupan.mcam mane dengan orang yang hari - hari di rundung masalah.Eh - eh xcukup iman lagi tu.Kena banyak - banyak berdoa supaya hati jadi tabah.Setabah Tabah.Haish..Aku??Nampak je relaks nk mati tapi dalam hati sape yang tahu.Berbalik kepada tujuan penulisan aku, ak dh tertanya my classmate when one of my classmate ask "Sape yg nk further course Library ni" And ak ckp nk amik Law..Well kalu nk amik Law kne masuk Assasi balik.Cis..Buang karan betul la.So, conclusion is maybe aku amik je kos kte ni.Tengok ajelah aku jadi apa dikemudian hari..

    Jadi, macam mane?Law xdapat ambik..Tinggal Lollipop je yang boleh di realitikan..Aku memang nk beli..Sebab aku terfikir pasal "Rewarding my self if reach 3.0 for my cgpa"..Tbe2 aku bleh lupe plak cita- cita tersebut.Maka sedih la diri aku yang satu lagi..( Sorry yea Nur Aida Ariffin)...Tapi sekarang nak beli aku mcm risau plak dgn orang yang nk membawa kami.Ntah la..Dah la mood die xbaikAku plak rase diri aku xmenyumbang banyak kt dorg.Xpe2 aku dah mintak Tin2 maklumat untuk soalan yang dorg tanye mase buat lawatan kt PUTRA last sem.Ntah la aku sedih plak kan..Adakah terfikir nk keluar group?Kang esok aku menangis meleleh air mata plak.(aish pesal bgenang plak ni?) Pastu ak plak terasa pasal ad org post kt FB.Okay2 pasni aku xkan cakap pape dgn ko.Xkesah la yang baik atau buruk sbb ko kate ko manusia.Yelah sapelah aku.Hari - hari orang panggil aku lipas sampai aku kadang - kadang ingat aku ni memang lipas.Mungkin lepas g HUKM ni aku nk menjalani kehidupan yang normal..Sob3 (T_T)...

p/s: Bantulah ak mencari redhaNya

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com