Pages

Wednesday, June 15, 2016

my fave korean drama

as i mention before, i had some problem with my shift button. so bear it if there is something needs to be in capslock or any character that use shift are not properly displayed...
korean drama has tones of fans..the latest drama that got tones of fans worldwide is the descendents of the sun..ok i admit it. the drama is so nicely done.the setting plot and whatso over.
i watch the drama and it kinda of good...i think because there is a rare chance that writer and producer in korea make drama based on military..but this is quite nice..
back to my fave korean drama is none othen than secret garden..
why i said so..even though the plot of the drama is kind of messy as if the change of one soul is not weird, the setting of its is already messy.
it takes me lots of time rewatch the drama to know the main point and the act of kim joowon before realize that he became so arrogant because of his mom.
well other than that, yoon seul is kinda funny character.she hates oska but she loves him..
its kinda of psychotic people..
okay thats all..bye

Selamat Berpuasa

Yay syukur Alhamdulillah..Ramadan datang lagi.....
sebenarnya ak beria - ia sungguh nak taip macam-macam kalu nak buka blog ni.
tp bila dah buka ak lupa nk tulis apa..
actually raya tahun ni ak janji this is the last raya as penganggur..
doa2 la semoga next year dah keje.
lepas konvo ni ak harap senang je dapat keje..
ha perasan sungguh...
okaylah..nanti ak dah ingat nak taip apa ak tulis draf dlu..
selamat....

p/s... chips giler shift ak xbleh guna..adoiyai..dah check online pn xbleh blah..semut ke

Wednesday, February 24, 2016

Viva oh Viva

Hari ni kul 10.30 tadi ak viva..Habis kul 11.50..
Penat kena hentam sana sini..
Ha SV ak backup ak gak.Mekasih Prof..
Lapar jgn cakap la..
Nak kena baiki banyak ni..
Korg bagi la markah kesian kt ak sbb lepas ni ak nk g hospital..
Lapar giler sbb xmkn.last mkn kul 6.40ptg smlm dkt KUO..
Ni la hidup merempat, xd tempat nak simpan barang.
Dah la ak mcm xbleh balik je lagi sbb dekat rumah ak mmg xbuat keje.
Lgpn xd bahan..Eh kejap lg pinjam buku theory of learning..
Pergh mcm mana ak nk hadam semua yang dorg suruh baiki..
Masalahnya mmg ak nk buat dekat supermarket namun ak mendapati kalau ko mcm buat hambar2 tanpa sebarang pemberian barangan, tiada org nk tolong jawab soal selidik ko.Sebab dorg sendiri tengah sibuk nak beli barang.
Okay fine..12.30 jumpa prof minta kena bambu..Sekian...Wasalam

Thursday, February 11, 2016

Berkurun aku di sini

Well ak dah rasa macam berkurun siapkan tesis aku yang orang lain pun dah blah sebab dah viva..
Aku la yang masih tinggal kt ukm padahal tinggal next week je ak bleh stay kt sini b4 sem baru naik..
Ak harap ak tak payah tambah sem sebab tesis ak tinggal pembetulan yang SV ak rse cm hampeh.
Aku rse setiap masa nak duduk dekat rumah sebab duk kolej ak tdo lambat bangun awal tapi bukannya bleh solat sunat pun.
Nanti mungkin la
Ha sebab baby ada dekat rumah kot.
Tengok la nanti balik ak nak cat warna bilik ak kaler kelabu dengan putih.
Tapi ak nk kena tgk catalog warna dulu.
Nanti jadi mcm warna bilik kt rmh senggarang plak yang kaler purple tu..

Eh bcerita pasal k-pop ni ak tetiba tersuka Shim Hyung Tak plak..
Tapi zodiak die sama dgn ak means sama dgn So JiSub but why he looks much more younger then SJS sdgkan dorg beza sebulan je?
SJS lahir 4 Nov 1977 meanwhile SHT lahir on 4th Dec 1977..Tapi rse mcm beza sgt hingga ak ingt SHT tu lahir 1980 or 81..

Ha mengarut sungguh bebelan ak ni.
Lama dah tak isi dalam ni..
Lapar nak makan pn xbyk pilihan..
Nak merapu dlm tesis pn nanti kena betukan balik baik buat sehabis baik.Oh ak nak siapkan tesis b4 petang esok..
Pastu trus hantar...balik..yeay..

Tuesday, January 05, 2016

Happy New Year

Eh dah 2016..
Aku still struggle nk siapkan tesis.
Yang payah nk analyze guna spss sbb ak pn xfaham mcm mana ak nak analyze.
Pusat sumber tutup plak time exam ni.
Tapi aku yakin isnin depan ak hantar la tesis ni kt prof
Harap xd benda nk betulkan sebab 15hb nk htr kt pejabat n xtau bila viva.
Hope all things goes well..
Annyong
 

Template by BloggerCandy.com