Pages

Tuesday, July 20, 2010

Garangkah aku??

 
     Kadang - kadang , aku tak perasan pun yang aku memiliki sifat garang dalam diri aku.Cewah2 tapi memang pun.Tapi aku rase ak memang garang sejak aku menjadi Ketua Kompeni Bakal Komander ni.Bukannya nak berlagak pun.Tak ada sekelumit pun perasaan aku nak marah doang, tapi macam aku terpaksa menjadi tegas.Macam malam tadi AGM Komander, aku macam nak marah - marah dorang tanpa sebab...Eh - eh aku dah gila ke?So aku cam relaks sikit - sikit dan tak marah dorang sangat.Baiklah Aida next week nak pergi HUKM buat assignment group.Boleh beli HP Lollipop skali..Yeah

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com