Pages

Thursday, March 29, 2012

Blog sayu..

Aku ni selalu gak buka blog dari link orang lain.Tapi tadi aku terbuka blog yang cm sedih gak.Hurm takdir Allah kan?

Ha tu jela..Bye

Tuesday, March 27, 2012

Semalam aku paie n din tlah pergi ke SK Bukit Jelutong..Gamaknyer banyak giler ko keje kne buat..Nak cat la, info dalam kelas dan keceriaan. Tapi yang paling penting sekali adalah key in buku tu yang macam banyak giler..

Bahan bantu mengajar (BBM) cikgu tu yang macam menimbun aku tengok..Haish tengok la mcm mne..
Risau plak aku..

p/s: Semalam dah bagi tin2 hadiah..Amacam suka?

Sunday, March 25, 2012

Esok g SRKBJ..Tapi malas..Kerja untuk minor kelas petang xbuat lagi.Tunggu paie balik dulu..Kangaku buat ntah cmner plak..Ha3 xpe selasa aku bleh buat keje..

p/s: Aku beli baju kt Times Square rm30 2 helai (1 rm15) cantik wo..untung giler

Friday, March 23, 2012

Ceh grup aku dapat gelaran sengal dari sir sbb salah buat..ha3 malas aku nk buat..yang pasal SWOT tu aku mmg xtau langsung kot.

Eh mlm tadi aku mimpi tolong someone yang agak tinggi pakai tie..ha3 siapakah anda?muka xnampak kot...k bai..

p/s: esok nk g LowYatt g buat research Marketing sket k...

Wednesday, March 21, 2012

Hello..Assalamualaikum!!Pe kabo?Rini biasa2 jer..Pagi kul 8 trus siap nk g jmpe lecturer minor bincang sal projek grup yang ak jadi bendahari..Ha3 lawak kan?Pastu kelas Jepun blaja sakai v-masu tai n takai n tae..Sampai dah tergeliat lidah nk huraikan tai n  sebagainya..Pastu kelas itpm aku cam hambar giler sbb pening giler jawapan aku buat..Stress aku..kui3

Grup subjek marketing aku dengan Udin dan Raffi..Semoga grup kami hebat..padahal aku malas giler nk  buat slide mangarut2..ha3 da

Monday, March 19, 2012

Selamat hari Isnin..Semalam aku ingat nak tambah lagi satu minor tapi cm penuh giler plak..so amik next sem jer minor tu.Kelas pagi okay la.Belajar pasal Electronic Resource.Kteorg kne g Sek Ren Bukit Jelutong untuk buat group project..Ha3 tunggu jela ea..Pastu petang g kelas tbe2 cm ad 4 org jer.Call Puan die ckp die bgtau kt ilearn xd kelas.Cis haram betul klass rep.ha3 xpela..Pastu pasal grup subject encik Yusoff..Haish tensen betul aku..Ntah pape la budak ni..stress aku..

Semalam aku teman tin2 amik kwn2 ak kt seksyen 2 dlm kul 6.30..PAstu solat maghrib n mkn nasi ayam kfc..beli barang kt giant n beli kasut..Habis la dlm rm50..

Aida jgn lupa jimat cermat.ha3

Saturday, March 17, 2012

Hari ini saya Modul 7

Hari ini semua pelajar semester ke 5 ad modul 7.Kenapa modul 7 sedangkan kteorg sem 5 ..aku pun xtau kenapa.G tanya lecterer.Awal2 dengar ceramah tak ingat dunia punya.Relaks la kan ..Pastu ada lecturer laki ni muka cam pakwe Shila Amzah ; merajuk sbb dak2 yg duk belakang xgerak kedepan.Alahai lawak nyer.Susah btul kalu dpt lect yang xbleh nk beralah sket.Kesian kami ha..

Pastu masuk grup LDK (latihan dalam kumpulan)..Aku masuk grup lain.Ceh grup lame still wujud lg but why aku kena kuar?Cis kospirasi betul..Stress aku!!Tapi best la sbb sumer pmpn kot.Keje pun buat cepat lecturer pun dapat yang best.Encik KA..Herm best la kan..

Tapi dah la waktu nak makan tu aku nk amik air pastu ada budak tegur2 aku..Pastu kan dah kena marah.Sia2 je ko kan..HA3k la chow..Esok mcm nk beli kasut baru plak sbb selipar red modani aku tuh mcm hino gler..

p/s: Haish asyik turn kteorg jer buang sampah..Korang bler lg??

Friday, March 16, 2012

Cerita Hari Jumaat

Ha3 dh malam pun.Esok ad modul..Group bukan cam previous sem.Bagus la tu..Hari kelas pagi ITPM aku rase lecturer mmg horor la.Nak gelak ketawa xnak stress tp tbe2 terpaksa jadi serius plak.Cuak betul kalu dapat lecturer camtu.Tapi better la dari lect yang pendam je pastu final repeat sbb dendam dgn kte.Eh ad ke lect yang mcm tu?Ntah la..Ad kot..

Petangnyer lect Research Method gembira bukan main.Yela lect last sem.Dah kenal pun kteorg..Kelas yang pagi tu tukar rabu petang pas 3rd Language kul 4 - 6..Tapi next week quiz (aish ni yang cuak sket ni)..Die bengang td sbb xd spae2 pun print nota die..HA3 leks la sir..

Annyong...~~

Wednesday, March 14, 2012

Welcome New Sem

Apa khabar?Eh tengah cuti sekolah kan budak - budak semua..Ala adik aku yang kat rumah tu hapi la duk kt rmh ad Yakult banyak kat rumah..

Sem baru???Osem..Ha3 buat la yang terbaik untuk sem ni.Kan2???Ha3 malam tadi aku mimpi mengarut giler.Makanan azi (adik aku) aku terletak or termasukkan asam jambu.Pastu kena marah dengan mak pastu sampai menangis..Eh tbe2 aku terjaga dari tidur..Rase sedih plak..Pernah korang termimpi cam tu?

Ha3 xpela kan..Sem ni aku duk kt Resak sebelah kolej Puncak Perdana.Hurm xpela xdpt duk Kolej kan..Merasa la jugak duk luar tapi g kelas jalan kaki jela.Bukan jauh pun..

Sem ni aku kelas minor isnin selasa xd kelas langsung, rabu kelas jepun petang khamis pack la gak, pastu jumaat..Haish nak balik pun kena tunggu cuti midterm dulu..

K la hari ni ceria...
 

Template by BloggerCandy.com