Pages

Thursday, June 28, 2012

University Student and Holiday

As my next paper will be on 9th and 10th,
let's first going on holiday at HOME!!!
Yes, I'll will be home 2moro..
Yay people clap your hand..
29th till 5th July.
Enjoy while it last..
Because I can't even dream to be at home during fasting month..
Linux, here I come
lol..

Tuesday, June 26, 2012

University Student and Sensei

Last Wednesday was my last Nihongo class.
During that class, we presenting our group act..
Pastu ad dak mne ntah pinjam my laptop.
I didn't even know them..
I ask them rm2..
After they paid it, my sensei said..
"I never thought that you're like this..
He3 sensei, this is called services..
Dah la I didn't even know them
Mcm mne kalau my laptop rosak?
Where should I found them..Compensation fee?

Then, my friend wanna do his Japanese test online..
Only I brought my broadband..
Dengan minta pinjam guna orang lain.
Cakap nak bayar.
Pulang tak cakap terima kasih.
Tak ad bayaran pun (ha ini mesti sbb ak byr pkai duit bukn pakai air liur)

So, memang senang cakap la...
Pinjam pakai orang lain, mana janji nak bayar walaupun aku xhadap sangat..

Ceh, aku dah la mmg xske ko..makin bertambah xsuka terus..

p/s: Sbb ko dh janji nak bayar, kte tunggu nanti..Wait and see

University student and Exam

Finally,
Exam is coming.
I got a fever on 23rd.
Baru semalam sembuh..
Malam tadi plak black out 1 Puncak Perdana
Sejam ko!
Study tp xpaham.

pewit

Friday, June 22, 2012

Photoshoot Raya 20121ist

Test dan presentTENSION telah berakhir..At last..
Marketing group ak dh hantar..Ntah pape la,,ha3
Individual pun sama..
yang xbuat lagi hanya Research method group and indv..
27 exam marketing..
then baru sambung buat System Analyst..
Ha3
1st picture ..Kami photogenic..he3

Second picture.Photo gedik 2

Individual shoot  
Ha3 lastly dapat gak photo shoot like this..
Thanks for the camera girl.Miss Zuliana for taking this Photo picture..
Ala2 cantik nyer saya dan faizah.
kwang2.

Sunday, June 17, 2012

Subuh oh subuh

Aku selalu bangun subuh lepas pukul 6.30 pg.Okay lah tu dari bangun solat subuh kul 7 (yang agak jarang ak solat, kalau dh lambat memang kelam kabut aku macam tu)..
Aku duk bilik 4org.Nasib baik ada katil, kalau xtido bawah memang sempit la.Bilik aku ad toilet, means xelok sebenarnya tinggal dalam bilik yang sekali dengan tandas.Maka kita tidur pun sekali dengan syaitan (lebih kurang la macam tu maksud die)
So, selalunya (awal2 sem) aku akan solat kt luar sbb kwn ak sorg i tidur kt lantai (alas toto la)..Kadang2 aku nk terpijak die (ha3 sebab aku rabun (alasan) dan mamai)...kui3 okY TIPU aje.Ak pijak hp die.nasib ak perasan.Mana nk ganti hp tu.hu3..
Tapi sekarang aku selalu solat subuh dalam bilik aje.Dah la pastu tidur balik..

Aku selalu dapat perasaan macam aku x bce doa qunut kalau aku solat kt luar.Padahal aku punyalah kusyuk solat (he3)..
Jadi bila ak was2 aku pun solat subuh balik - dengan sangat ingat supaya baca doa qunut.

Sebagai contoh pagi tadi, aku memang elok2 bace doa qunut last2 time tahiyat akhir ak bagi salam, aku was2 lagi..

Haish..pengaruh syaitan ni..
Perlukah aku solat kt bilik je?
Ha mcm ni kena kusyuk lg solat cmni..

Seterusnya..jeng3
Happy Daddy's Day dad!!
You make my day by miscalling me in the early of the day..ho3
Recycle picture lg..ha3
And Happy Belated Birthday Mak..16June 2012..peace

p/s: wanna go home on 29th and buy some....Strawberry for them..nyum3

Tuesday, June 12, 2012

Sunday, June 10, 2012

I love u SHINHWA!!

I love Shinhwa.Even though I don't know them since the start, so I will like them till the end..When did I know them??Watching We Got Married season 1, the Andy and Solbi couple make me know Shinhwa.There is a footage of their group having their final concert before listing in Military service.But after that the 2nd season of We Got Married include Junjin And Siyoung as a couple..he3 They absent from the industry for about 4 years. All of them excluding Hyesung goes to the military..but all the information can be read here..

I enjoy watching Shinhwa Boradcast so much..It's already their 13th episode yesterday with SHINee as the guest.I mean they're so good in variety shows..Yeah..I wonder when I will meet them..

Mun Jung Hyuk
Lee Min Woo
Kim Dong Wan
Jung Pil Gyo (Hyesung)
Park Chung Jae (JunJin)
Lee Sun Ho (Andy)

Shinhwa forever!!15 years and still strong...


p/s : Shinhwa Changjo!!
 

Template by BloggerCandy.com