Pages

Tuesday, August 06, 2013

Selamat Hari Raya ...Maaf Zahir dan batin

Hai uols semua..(eh?) lama dh aku x hapdet blog ni..Bersawang dh agaknya..
Tu la dh lama sgt menganggur kt rumah sampai xd apa nk diceritakan..
Puasa tahun ni cemerlang dan gemilang je..Ntah aku ni dpt ke idak sambung master kita tunggu je nanti dpt confirmation yek..
Tahun ni lain dari tahun2 raya sejak ak lahir..Why? Because akak2 ak yang dah kawen balik rmh mertua..Okay terima kasih sbb xyah la kteorg ber4 pakai tudung je tiap2 masa (ha ayat kejam disitu)
Eh tahun ni mcm best gila sbb mak beli kerusi baru yang seumur hidup ak or maybe since mak ayah kawen dh 33 thn pakai kerusi rotan y mrosakkan kulit mulit mulus kamiadik-beradik..
Pastu ad lagi mak beli tilam baru...
Karpet pn dpt juga...Ha3

Lastly korang kne doa ak dpt smbg la..Boleh la merasa belajar balik..Jam otak kalau xguna..Sbb nk kerja malas..he3

okay da..........

SELAMAT HARI RAYA 1434H MAAF ZAHIR BATIN!!
 

Template by BloggerCandy.com