Pages

Thursday, November 26, 2009

You're Beautiful



BY LiPasz

Actually I can.t stop thinking about this drama..Since I heard about this story, and mostly anticipated about Jang Geun Suk new drama, I tried to find more about it.Bit desperately only can watch it now..Messing with class and wut so ever thing to be complete and exam...Finally, thanks GOD the drama did not end yet..Hahaha.. When I start watching this drama, I can't stop and wanna watch until the end..

Even rite now I feel kinda sad becoz there is no eng sub for ep 15..Sob3..But tonight is the last ep rite?Should think what is the end..



Wanna write some summary for the drama..The group A.N JELL wanna help Hwang Taek Kyung that have a problem with his voice and their President choose Go Mi Nam to be the new member of the group..The other member, Jeremy (Lee Hong Ki)..Kang Shi woo (Jung yong hwa..??)..ok with it but Hwang Taek Kyung fell bad..But on that time the real Go Mi Nam were at overseas because of bad plastic surgery..And his identical twin (go mi nyu aka Park Shin Hye) take the role as GMN..Many things happen as HTK is the firts group member know that GMN is a girl..

Ok2 tired already for write the summary..While it still aired, people enjoy the show ok?

Salam Hari Raya Korban

BY LiPasz

Ok2 selamat hari raya haji semua..Malas bebel byk..Smlm tgk Senario yg ep 2 boleh tahan la tp xgalakkan..Pas2 tjumpe speck yg cun gak.Mcm nk beli rini tp mak kte nanti2 jela..Xpe2..Ok la jugak kan..Kaler putih hitam frameless..Kalu ad rezeki nx sem bercermin mata baru






p/s:resah result kuar ni..Aduhai..Miss u Tin2 (tbe2)

Wednesday, November 11, 2009

Brake up song..


Ini Teacyeon



Ini nichkhun


Ini DongHae..

This is obviously not me that is broke up with someone..Just think about it, I never had a relationship between man..Ok fine..Because I dont think that I want it at this age..Even if I'm 20 years old, but love is not necessary ok? Back to the point, as my sis in this room talking about her friend (my senior) just broke up wif her long boyfren..And this is their 33 times..And the girls crying like crazy..Is this the thing that suppose to be done?Well even this is her long lasting relationship..But who cares?But people cares when she acting like a mad people and sing like crazy..Okey2 enough already..

Now back to myself..If I were married to someone, cewah2 selalu ni berangan dari sekolah ak berkahwin dengan mereka yang memakai tali leher.Sebab utama boleh bantu suami dengan memakaikan tali leher..(eleh aida hanis cerita sal lelaki idaman ko pun sme gak!!, ske ati ak la!!)..Di sebabkan itu, maka start dari sekolah menengah saya telah belajar cara mengikat tali leher.Terima kasih kepada kawan baik saya, Nik Wajihah Nik Kamarulzaman kerana sudi mngajar saya cara memasang tali leher (bukan tali pinggang ok?)

Next is memberikan sarapan yang best2..Ala disebabkan maybe saya juga perlu kerja, saya selalu berfikir untuk myediakan sarapan ala kadar berupa roti bakar dengan tuna dari paket, pas2 kalau hari minggu baru masak something yang boleh dimakan dan simpan lama dlm perut.Contoh mee goreng kah, nasi lemak ke..

Dan yang paling penting, before g kerja mestilah cium tangan suami tercinta..Agak2 nyer la, ad ke laki mcm tu zaman sekarang kan?..I hope so la..
Now back to the topic,(aida pesal xstudy lg nih?)Aku nk cerita pasal pe ek?
Lelaki idaman saya?Banyak aspek2 yang perlu di teliti...Tapi bende2 basic la yang amat penting bagi saya..Ceh saya balik..

Inportant thing to be a candidate of my husband (berangan nk mampos ko Aida)..

1.Mestilah bau badan die xtengik, busuk melampau iaitu bau badan kuat lepas bersenam or berpeluh.Yucks I hate the smell of bau ketiak org yg kte bau tu...Rse mcm nk muntah pun ad gak..(ni basic aspect jer ok?)

2.Pandai amik hati my dad n my mom.Ad topik nk borak dgn mereka.Xd la kalu balik kg rmh saya duk dlm bilik je xd bende nk tlg buat.Tiap2 kali mesti nk balik rumah or kampung family die jer.Hello adil la ok?

3.Cre makan yang sopan.I hate when people makan (macam adik bilik ak ha) contoh minum milo cicah roti pas2 makan cicah pas2 sedut roti yang dh lembik siap bunyi 'srutt2'..yucks..tau x bunyi tu selekeh sgt2?I hate those ppl yang makan x ingat org lain..Kira makan xd la budaya yang berhemah mulia.

4.Alim dan kalu mualaf (tbe ad keinginan nk kawen mualaf ni)..akan saya hantar sekolah ngaji.sbb xkan la perermpuan yang ajar lelaki..Tercabar maruah wei..

5.Basic rupa mestilah kacak..Xkacak pun xpe janji sedap di pandang.And mestilah tinggi 172cm ke atas..Calon2 dah ad..

1.Lee Donghae.
2.Nichkhun Horvejkul.
3.Ok Taecyoen
....
Hahaha..Kinda saiko kan?Ni la gara2 saket otak xnk study..Or should I go now?Maka tataplah wajah mereka yang saya suka ni..Adioszz..

p/s:beza brakeup dgn brokeup pe ea?Past and present ea?Adik bilik saiko..tgh2 mlm mcn ni nak menyapu plak..Busuk ar, gi mandi sanun..Ini donghae

Tuesday, November 10, 2009

Asam Pedas oh Asam Pedas

BY LiPasz

Finally, I'm back to Segamat.Well not just that, pada awalnya suppose my angah la mcm biasa hantar tp bcoz my dad habis kawad pagi n free petang serta mereka nk makan lauk asam pedas dkt PArit JAwa, maka pergi lah hantar diriku ini..Memang sedap sebab dorg masak gne ikan fresh.Al maklumlah tepi pantai..

Sampai uitm dalam 2.30 kot..Tgk jungle boot ak pelik pulak saiznyer..Mcm kwnku yg dh pulang salah amik saiz kasut jer..Xpe2..ptg ni jom g pasar..Tp ujan pulak..Ak dgn angah rancang nk g rumah ain kt klanng 20hb..Jom semua..Yeah.

Tuesday, November 03, 2009

Hampir mati

BY LiPasz

Hampir mati
bace subject organization dh 2hari xmsk2 otak
petang kang nk jwb pe?
jom mati bersama - sam..(T_T)..>3333

Monday, November 02, 2009

Happy Birthday My Dad..


BY LiPasz

Finally smpai juga besday ayh ak..Dh berumur 54 tahun..Wa3..my dad dh tua..di kesempatan ini, i just wanna wish semoga my dad be healthy all the way on his life..Adn dad, I love you..

p/s:nk ckp dlm phone xbleh sbb pg2 ad meeting..sian ayh ak..just msg jer..mlm kang la tepon..nk bg pe ek?...
 

Template by BloggerCandy.com