Pages

Saturday, August 21, 2010

Ramadan Al - Mubarak

    Ramadan datang lagi.Cewah..Aku baru je nk wish walaupun dh lame gak kte berpuasa.Tapi aku masih x dapat balik rumah.Aku terus balik raye 2hb nnti.Tudung xterjual plak.Aduhai malas btul la..Bulan puasa kali ni aku nk pergi terawikh banyak kali (walaupun ak dah esc 1st mlm tu dgn Sabtu Ahad n Khamis ) sbb hujan n assignment. Hari ni plak sbb diarrhea dari pagi td.Takut terkentut mase solat..Dah la aircond wei..

    Tibe - tibe bile dah selalu pergi Terawih, aku teringat plak mase dulu terawikh panas betul. Especially kalu dh rakaat hujung - hujung. Semua org dh berpeluh - peluh bau busuk ketiak semua org dah keluar.Sekarang dah xde lagi mcm tu.Yelah aircond lah ktekan. Aku yg sempat ni teringat la juga kehidupan zaman miskin dahulu kala. Pastu ak teringat kenape aku mcm jarang jer pergi terawikh mase part 2 dlu ek? Rupe2nyer dulu ad terawikh kt SMK (padahal sme jer panas nyer) ustaz datang jadi imam.Patut la part 2 ak jarang g PI.. Part 4 plak dah duk Zamrud ak ad la gak pergi.Tapi biasanyer pergi sorang jer (yeke? Dah setahun berlalu aku ingat - ingat lupa plak)..

   Tapi this sem ak akan berusaha untuk terawikh sebanyak yang mingkin.Maybe kt rumah kalu aku rajin n kucing - kucing xikut aku g kot Terawikh.InsyaAllah..

p/s: Blaja balik anyam ketupat semoga xlupe bila kne anyam nanti..

Friday, August 13, 2010

The 1 day work..

              Eleh entry macam - macam je aku ni kan? Seriously cuak2 nk kene kerja sehari kt library sebagai reference desk.Dah la plak tu hari org dh nk balik raya 3 September babe!!Pagi plak tu!!Xsempat nk bermaaf - maafan dgn kawan - kawan lain..Adoi!!

p/s: best plak pkai Detox plast tu..

Thursday, August 05, 2010

Bye Bye Simon D...

   
      Frustrated!!
Okay bye bye Simon...
I'm currently still waiting for my Donghae...
Have a blast with your girl ..
Lady J, take care of my oppa...
Blessing to all your love..

p/s: Tu lah x setia dengan Donghae.Padan muke ko!!Kalu donghae buat macam tu aku lanyak2 die..
      Kumpul duit SS3 Next Year!!

Monday, August 02, 2010

Lawatan yang di rawat..Eh eh??

   Penat di badan berlari - lari naik RapidKL masih terasa.Ha3 tapi aku masih gembira (walaupun xbrape nk gembira la sbb 3G kne g setting dlu)..
G HUKM hari Jumaat, mmg best tp rekod dorg yg xbest.Adus...
    Jumaat petang pastu sabtu jalan smpai putus kaki.Berat aku trun 52kg (ke mmg berat aku mcm tu?)..Ntah aku puasa balik sunat n jimat wei.Duit dh terbang beli Aqua Blue aku tu!!
    Okay kte kene mula semula perniagaan aku..Penat xhabis lagi..Wah2 t kne g kdai celcom mintak tukar simcard jd 3G..

   Rabu ni naik pangkat Komander..Fighting ..

p/s: Bye bye bye..
 

Template by BloggerCandy.com