Pages

Thursday, December 08, 2011

Kawan ku Dapat Baby - Aku bila lagi?

Ha tengok tajuk pun mesti orangsah tahu aku nak cerita pasal apa.Yela sekarang kan tengah musim orang bersalin. Dah tu bersalin mesti anak lelaki.Aku rasa sapa yg anak dorang lahir hujung tahun ni mesti lelaki..(kebanyakkannya)..Okay serius ni..
   
     Hari tu belek2 (tergerak) plak wall akak senior sek dulu.Die cakap yg adik die dh dpt baby, means dia dh jadi mak cik.Aik adik die yg mne?Adik die bwh die tu kawan aku tu la.Yang ganas otai kaki gengster mcm aku kt sekolah..Ha3 okay tipu jer mana ad aku gengster time sekolah dulu.
    Sungguh xpercaya aku bila mendengarnya yela sbb akk die cm die still tomboy kot time dh sek men..Tu la ak mmg xbajet die kawen awal daripada 2 orang akak2 die..

     Pastu dh dpt anak laki hjg bulan 11 ritu..amboi Wan, tak sangka betul ea, ganas2 ko kawen awal gak..Ha3 ke orang yg tomboy camtu akan kawen awal (except 4 ak yg maybe xkan kawen ho3)..

p/s: Dengar cerita Junior Komander ak pun dpt anak dh.Lelaki gak..Thniah!!
 

Template by BloggerCandy.com