Pages

Monday, February 09, 2015

Nak cerita sikit

Ha ak rasa tahun 2015 ni mula dengan tak berapa nak best tapi aku harap akan berakhir dengan bestnye..
Awal - awal hari tu aku nk print assignment tapi dh smpai bawah tgk2 isi xd.Naik la balik bilik kena on balik laptop nasib hibernate je.Pastu turun balik print lari2 hantar kt bilik Dr Chan.

Okay tu memang pitam sebab kolej ak memang tinggi.
Pastu ntah dh nk dekat exam hari Jumaat, khamis awal2 bulan 1 gak laptop ak xbleh on...Tu la sengal mlm tu ntah godek2 apa ntah..Tapi ak mmg berjanji dgn diri ak nk g tengok the Hobbit sbb azi dh g jge Hani kt Kedah..
Padahal bleh je g format kt kedai CC tp ak xperasan tu semua.Aku terus g Low Yatt walaupun ak sesat sebab lama dh xg sana.
Pastu kena dlm RM120 aku g tengok The Hobbit (okay mlm ak mimpi la dwarf semua) 
Balik study ,,Semua dlm D terformat kecuali y kt local C..
Habis musnah semua

Ha lepas tu ak dload cite Dujun Let's Eat..Best kot...

Lagi? Last week Isnin atuk Tin2 meninggal.Inalillah..Sedih ak sob3..
Lagi?22 naik sem. aka 23...
oh ak dpt surat bayar ptptn sbb ak xbuat surat penangguhan..Sng je byr kt Pej Pos..Sbb mls nk tukar alamat pn satu hal..
Amboi..
Eh?
K bai..

Happy happy new year

Pergh dh bertahun baru aku nak up-date blog.
Bukan apa aku memang gaban malas..
Semester baru dh nk bermula tapi aku tak tahu nak buat research apa yang senang..
LAgi satu ak kalau bab nk tengok result sem lepas memang berdebar..
Biasa la kita kan bukan budak pandai tapi ada hati nak sambung Master,,
Pitam,,

okay bye
 

Template by BloggerCandy.com