Pages

Tuesday, September 25, 2012

University Student and Hotel Transylvania

Search for Hotel Transylvania..
Eh3 keluar kt wayang on 28th September.This Friday la!!

Pastu lagi masyuk ada game kt fb.jom layan INI

Sunday, September 23, 2012

University Student and Life

What ya gonna do today?
Wah saya baru yg sje dari bawah buang sampah 2 beg plastik.skang tgh azan dan terbersin2 sebab paie sdg masak.Aish ape huruf  q keluar tanpa di pinta ni.cis2 laptop ni pun xyah la nak rosak skang.

Tgh sejukkan badan before mandi sbb peluh sgt2.Tu yg buka fan.Oh.

Thursday, September 20, 2012

University Student and M Countdown Event

Hey M Countdown under MNET on Thursday 6 to 7.30 KST will held a contest for a big smile..
Join2..yes2 
MCountdown Best Smile Contest sila klik link ini

Macam2 boleh dapat ..
All pic will be revealed on the Global MC D stage
top 5 will get MNET Happy Box 
And also Kpop Star Newest Album.

So, what are you waiting for...
Start get your best smile picture la wei!!

Wednesday, September 12, 2012

University Student and dilemma

New semester dah bermula.Baru kelas 2 kali.Isnin kelas petang selai, semalam kelas pg selai.Pastu kelas hari ni, sbb dah xamik 3rd language maka kelas petang smpai kul 9 mlm.Means ad 2 kelas hari ini.Esok pun pack gak sbb ad 2 kelas minor dan jum ad 1 kelas lg.

Semalam pas kelas trus g Klinik Gigi dekat induk.Sah2 la kena marah dgn nurse tu pasal appointment last sem ak xg.Ha padahal aku memang malas gler nak kol sumer.Dan mmg malas giler time tu wei.Sekadara nak betulkan gigi depan ni aje.Aku kena dtg balik next week 18hb (isnin cuti) kul 1.20ptg..ha okay sila jgn lupa.

Duit PT?ad la sket.ha3 sbb ak dh keluarkan almost rm300.okay sebenarnya baru keluarkan rm200++ aje.Hari tu mak bg rm 200.ad lg rm50 (sbb basyi xpulangkan duit ak lg..sob3...he3)  eh die trus hulur duit kt ak time2 ni jugak.amazing......Aku keluarkan rm100 lg sbb ak nk bayar duit tiket Big Bang yg ak pesan kt kawan aku.Ha pasal ni la aku didalam dilema.ceh cm makan buah delima kt tepi rumah ak yg dh xtumbuh2 lg.cis2 buah sila la bertumbuh balik..

1.Ini la kesulitannya.KOnsert Big Bang bulan 10 iaitu 27 okt.Masalahnyer (he3 sbb ak xcheck tarikh tu ble kan) 26hb adalah raya Haji.Cuti time tu adalah mid term.sah2 la kan.Cis lg..
2. KOnsert start kul 8 mlm, maka balik sah2 la midnight kan..Aku kena la tmpg rumah jojo.Pastu masuk mestilah kena awal..Ha3 kalau mamai2 gak baik xyah g.Aku kan kayo.
3. Nak g stadium merdeka cmner.Eh kan bleh google.Ape benak sgt ko ni wei..

Ni pesal dari hari tu lg byk giler heli dekat sekitar Puncak Perdana ni..

Seterusnya dilema saya kali ini adalah pasal balik....

Nak BALIK!!!!!!!Nak tgk kucing!!!!!ha3 padahal baru tinggal xsmpai 1 minggu.Yela sbb cuti smpai Isnin.Yehaw sbb Hari Malaysia 16 sept.ok3..okay sila enjois my pic with my mom and sistar..

Ladies and gents

Mama and me..
Apa lg nk bebel ea?Ha tu jela..K da

Thursday, September 06, 2012

University Student and Raya with merdeka..

Finally 
Raya dah nak habis..Ala bukan habis sebb apa tapi sebab dah nak balik n naik sem aje..
Fuh..penat sungguh bulan raya ni.
Hari raya pertama pas solat raya, salam2 semua pergi rumah Tok Mat.
Pastu balik...
Mak ayah along angah ain semua balik (aku azi n nor)..
Oh tinggal lama kot.Kteorg x ikut sbb malas wei..
At BP Mall
Kucing lagi..Sapa nak jaga.Adoi...

So spjg dorg xd , aku tlah rosakkan kereta Viva..he3 sorry mak.
Dapat la jalan2 g Summit dan BP Mall.
Tengok cte kartun Paranorman.

Pastu mak balik la raya ke 4.fuh lama kau beraya.

Herm pastu rumah aku time raya macam2 berlaku.

Bli Popcorn dan air

Pas hbs wayang makan KFC

It's me...
Peti Ais rosak, arial tv rosak plak rosak.paip rosak pun style cis..

Hampeh tul..Eh xpe ujian dari ALLAH swt tu semua..

p/s : Selamat September ...
 

Template by BloggerCandy.com