Pages

Wednesday, January 05, 2011

Degree Puncak Perdana 2011

My 3 semester roommates and 3years friend..Miss u!!
          Apa khabar?Selamat kembali ke medan blogging...Ha3 hidup di rantauan penuh pancaroba..Dah la krim muka nano white aku ntah letak mne ye?Carik pun tak jumpe...Ish3 pelik btul lah.Padahal dah letak dalam beg.Maybe aku xcheck habis lagi barang aku ni.Mak n Nor cakap xde pun kt rmh..



Precious friend!!


      Perasaan duk kt sini?Hurm boleh la kalu tension gi bunuh diri.Petang - petang memang bosan.Sebab rumah besar sangat sampai tak tahu nak lepak mane..Boleh la kalu nak lepak bilik tin2 dan kiki..


My niece.Gonna get a new one cat and a new niece!!

     Kelas?Ad 20 kot..?Makin bertambah la nanti..Dah la ad kelas malam sampai kul 9 malam!!Boleh percaya x?Okay x percaya xpe tapi mmg smpai 2x kelas smpai malam dari 6.10-9.00..Owhh WTF...
Being a commander is the best things happen in my life..
Miss Awie so damn much!!


    Akhir kata sampai disini sahaja coretan saya kali ini.Sehingga bertemu kembali..Da..


p/s: Next sem naik 2-7/9..Boleh keje time cuti 3bulan yg lame itu!

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com