Pages

Sunday, January 09, 2011

Mempersembahkan Aleeya Zawani..

          Semalam datang la Ayah Mak Angah Ain Nor serta Abg Zali dan Ainul serta the newest gift from GOD..He3 ak sebenarnya tak tahu baby tu dh bagi nme.Okay fine, lastly dapat gak tau nama die.Semua orang pun nk letak nama Aleeya..Okay lah tu dalam kelas nanti boleh dapat tempat yang depan mase exam..Kan exam ikut nme A ke B.Biasanya kalau name Abdul memang tempat dorang yang paling atas sekali..Eh membebel mengarut sampai ke hujung dunia.Eceh..

Si Comel 2 hari
      Aku suruh my mom bawa baju kurung 4 helai (tambah 5 helai yg aku bawa) mak aku bagi 7helai terus!!Dah berapa helai sumer?12helai!!!Yeah you heard it right..12 helai.Mampus ak pakai baju kurung hari2.Dah la kelas ad 4hari jer.Rabu mayb ad 1 kelas je.Bahasa asing..

Kecil saje 2.2kg..0.7kg lg nk berat cm ak
    Wei bahasa asing nak amik pe ni?Bahasa mandarin atau Jepun?Tin2 Safara sumer ckp bhs tu susah giler nak mati (okay xde la smpai mati sebab dorg still idup lg) Ntah la serah pada takdir aku dapat bahasa pe.Nak bahasa yg senang je..



Little Angel sleeping like there's no 2moro..ho3
     Okay smpai disini sahaja nota ringkas saya disini.Saya kepilkan dgn gmbr baby dari FB kakak saya sbb pic dtg smlm ad 1keping xtransfer pun kt laptop..

2 comments:

HEROICzero said...

haha comel jek dia tido. Aleeya, aite? =)

AidaN EriC said...

yup

 

Template by BloggerCandy.com