Pages

Sunday, July 15, 2012

University Student and touching..

Baiklah sebelum internet ni habis lg 5minit, saya ada nak kongsikan sesuatu dengan teman - teman sekalian.
Kalau tengok zaman sekarang, tak kisah laki atau perempuan, pegang2 atau cuit2 tu perkara biasa sangat.
Kalau nak ambil barang tu, kalau boleh biar tersentuh sikit jari jemari dengan kulit orang yang nak dipulangkan duit.
Kalau couple jalan2 xsah kalau xpegang tangan walaupun kebanyakannya tau yang pegang tangan dengan yang bukan muhrim hukumnya berdosa.
Lebih baik pegang babi dari pegang bukan mahram.Pegang babi kena samak sebab kotor dan najis mughalazah tapi dosa pegang tangan selama2nya.
Kalau pegang tangan adik beradik xpela..
Kadang2 aku tengok, sedangkan budak yang pandai pun pegang2 ni perkara biasa aje bagi dorang.
As for me, this is a sensitive issues.
I never like man touch me even my dad sendiri.My dad xpela I come from him kot but maybe I don't have brother or sibling lelaki sebab tu sensitif sikit bab2 pegang2 lelaki ni

(ok sbb dh xd internt td, so dh terpadam yg dh siap)

p/s: Selamat Penganti BARU NORHIDAYAH HARON DAN PASANGAN..moga kekal ke akhir hayat.

AKU SANGAT JELES!!TOLONG

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com