Pages

Sunday, July 15, 2012

University Student and Ramadhan

Ahlan wa sahlan ya RAMADHAN..
Yes finally the month that we wait is finally coming here!!
InsyaAllah next week on 21st July.
Be prepared for sahur and berbuka..
And also solat terawikh..

Sebab first time puasa time degree ni (sbb bulan puasa termasuk dlm cuti sem dak degree skang) aku xtau mana nak solat Terawikh..Ha3 mungkin bleh g surau @ masjid dekat taman dekat sebelah univ ni.
Sebab kampus puncak perdana ni kampus kecik aje.Lain la kalau kampus Segamat dulu.
Masjid ad aircond maka hari2 pun nk g solat terawikh..sbb selalu dlu buat kt bilik sbb xthn bau peluh orang (dan peluh sendiri he3)

Okay la tu sbb sepanjang bulan puasa ni saya akan belajar dlm lab aje.mesti sejuk giler kan..
Ha pastu lagi seminggu nak raya baru balik..

p/s:perlukah beli tiket bas awal?wuhu...

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com