Pages

Saturday, March 21, 2015

Semester 3 here we come

This sem giler hectic coz aku dah banyak kali reject tajuk sendiri nak buat research.Belum lagi kalau ak dh buat siap2 lect aka sv reject.Matilah ak.Aku ingat nak buat quantitatif je tp fikir - fikir balik nampak sangat mcm student degree je kan?Sure nanti time viva kena hentam.Takut la plak. Awal2 mcm nk buat pasal kanser dan perawatan dalam Islam, pening la plak.Then, nak buat pasal orang OKU deaf tp fikir2 balik pitam ak kalau buat interview ak still xpandai bahasa isyarat..Last2 ak tanya adik ak, suh buat sal kanser dalam kalangan kanak - kanak. Aku tanya budak dalam kelas, buat je pasal obesiti budak2..Ingat nak tukar gak sebab takut xmampu, tapi try jela..Hurm pitam jela..Janji ak dapat buat.Ni x g cari SV lagi..Pitam..


p/s: hurm doalah ayah ak cepat sihat.tula makan xhengat dunia..

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com