Pages

Friday, September 02, 2011

Selamat Hari Raya..

Tibe gambar tahun biler ntah..



Selamat Hari Raya to uolss...Ha3 tbe2 nak plak jadi meriah dah riuh rendah mase menaip karangan yang berjela2 ni.Alah, orang bukan nak bce pun kan?kan? Ha so how's ur raya?For me, jenis yang malas nk raye ni kre thn ni pecah rekod la kot.Yela I jarang giler g raye.Dah la xsolat raye, pastu bantai pas subuh tdo balik..Pe ntah anak dara ni kan?



Sungguh la tak rajin I ni..Kan2? ceh mak2 yang dengar pun terus cancel nk jadikan menantu.Okay2 kalu orang ajak tempat yang menjanjikan duit raya maybe I fikir 10x nak pergi..Ha3 padahal duit sendiri pun banyak gak..

So, next week dah nak balik univ.Pesal ntah tbe cam mamai sape ntah name classmate yg ramai2 tu..(okay padahal classmate ad belasan jer..)padahnyer xrapat dengan classmate..

So, next week mayb bleh jadi pencacai amik adik sebab mak ayah g hantar adik masuk UMT yg jauh tu..ha okay la..Bye uolss..

p/s:wei tedz padam la gmbr2 lame yg huduh tu..Guess nak letak pic yg ad dlm lappy ltk kt blog..ha3

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com