Pages

Wednesday, September 28, 2011

Anything can happen

Okay (kenapa kalu start je tulis mesti mula dengan okay?habit la.ha).Okay sekarang berbalik kepada main atau tujuan aku menulis dan menaip dalam blog ni.Ala kalau aku dah mula menulis aka menaip dalam blog mesti yang mengarut jer.Aku kan memang suka tgk2 blog orang.Budak - budak zaman sekarang umur baru 13 thn cmtu dah ade blog.Pastu tulis ape2 ntah macam haram jer.Haish rosak budak - budak zaman sekarang.Aush takut aku bila bace FB dorg especially kalau grup2 yang aku "dipaksa masuk"..Okay aku bagi contoh ayat..


Okay xde..Lain kali kalu aku jumpe aku post.ha4

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com