Pages

Thursday, September 22, 2011

Cinta.

Cinta?What is the mean of love? Okay2 ha sumer org suspen tgk ak post cmni.Sebenarnya xde pape pun yang aku nk tulis (eh2 maksud nyer menaip la kan.kt blog mane bleh tulis)..
Ni pun pasal kisah cinta kawan aku yang tak kesampaian.Kesian aku tgk (okay xtgk pun.Jauh kot cmner nk tgk) kwn aku yg suke someone ni tp orang tu suke orang lain.Sebenarnya salah die gak (hai mati aku kalu die bce ni, ko bce ke blog ak??) sebab tp confess kat orang yang die suke.Yela yang dak die minat tu pun salah gak.Awal2 mcm baik dgn die,for sure la orang lain akan ingat die suke kt kite..Betul x?Okay kalu xbetul angkt tangan..Ha3

Maka, kawan aku ni pun perasan la gak kan??...Pastu , tbe2 dak yg die ske tu ske means cm rapat dengan orang lain la.Maka lagu Shila Amzah pun keluar la.Patah seribu..Pastu kalu tgk couple tu pun mcm beribu sesalan..Ha3 saper suruh ko x nk confess kat budak tu??

Berbalik kepada kisah die, so mcm dh xd semangat nk hidup.Come on chill la beb.Bunga bukan sekuntum, kumbang bukan seekor.Siap ckp ni la 1st time ak rse cmni.Aish ak lg lak xpernah rse ske kt orang.Ke aku yang xberani kot..Ha3 okay2 padahal dulu time sek dgn diploma ramai gak orang yang aku suke.Okay fine ak player ke?

Ha okay la.Aku nk makan dulu.Sebab hari ni aku puasa dan aku tak pergi amik makanan Jamuan Berbuka Puasa Puncak Perdana.Okay sekian..


I LOVE CHOI SIWON!!

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com