Pages

Monday, May 31, 2010

Part Time Job anyone?

      Agak lme jugak ak x update blog ni.Sejak2 ak pening kpale y berlarutan maybe sbb tdo terlalu lme (tdo kul 2 pg, bgun kul 6.lby solat subuh, tdo bgn kul 10 nk dkt kul 11).
Ak duk rmh mcm org miskin.Apatah lg duit seringgit pun xde.Yela ak dh masukkan semua duet dlm Tabung Haji (ala2 nk menunaikan haji gitu)
Well walaupun sebanyak mne ak bekerja part time kt rmh etc basuh pinggan dan kaut daun serta mberi Taecyeon Junsu,Hyaku dan kucing baru kesayangan Kevin dan Dongho (opps terlupe pule kpd DongHae tercinta)..makan serta mandi.Hari tu ayah ad amik ikan keli dlm 45 ekor kot.Sedey ak sbb dlm 5 hari gak ak jge ikan2 tu.Last2 xdpt den nk nolong ha.Ikan tu mak goreng gitu je.Bajet nk bakar tp api kecik jer.Cis buang karan btul.Lg 1 ak ingat nk biakkan ikan tu biar byk2 pas2 ak jd kaye..(angan2 mustahil benar..)

So next story yg sebenar - benarnya..Jeng3 xd pape pun nk cerite.Just ak baru je Sabtu ritu beli 2 buah novel Ramlee Awang Mursyid    9 Nyawa and satu lg ak xingat sbb belum hbs bce.Ok la not bad yg cerita 9nyawa tu..Ok2 la ak nk tgk Criminal Minds..Da..

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com