Pages

Saturday, May 15, 2010

Choi???Siwon??

       Itulah die mengade ngade sgt ak nk tukar plan dan jalan cerita novel ak yg mcm xde kesudahan tu.Yelah sejak ak mula menulis novel tu (ke cerpen ek, lantak ko la) ak dh mulakan dari April 2008 ialah mengenai cerita ak pelajar pertukaran Malaysia Korea and then (cewah ad unsur2 cite super junior full house di situ!!) slame 1bulan pas2 tbe2 bertukar jd 3 bulan.Ak plak duk dgn Shim's family.Yup family Max Changmin.Mmg best la duk dgn dorg (yo yo oh je ko aida mcm pernah jer kenal dorg)..

    Pas2 selang sethn kemudian ak upgrade cte tu menjadi cerita ak smbung degree on that year also tp hujung thn la.2008 (aish bengong betul ak punyer cerite ek?)..Ak still tinggal dgn dorg pas2 baik dgn TVXQ and Super Junior (wah riak2 baik dgn dorg)..Angan2 sungguh ak ini..Hehehe..

Pas2 dlm hujung or awal bulan April or Mei maka buku ak yg tebal tu pun dh habis, tp cerite belum hbs lagi.Punyer la ak penat sgt nk mengarut smpai ak dh xterpikir nk karutkan ape lg..Korg faham ke pe ak tulis ni??Ak pn xpaham le..Ngeh ngeh ngeh...

Yelah ala2 buat buku baru, first page ak letak muke ak pas2 muke Donghae and the gambar ak dgn Tin2 dekat masjid mse Kursus Kahwin dgr itu Kami  dah amik Kursus Pra Perkahwinan sape nk kahwin segera sila contact Tin2..Hahaha maafkan ak tin...Sob3 eh2 emo plak tbe2..Ok2 back to the story ak tbe2 buat cerita tu ak jmpe Choi Jonghun.Korg kenal x die?Ala leader FT Island kot.Dasar xkenal artis luar negara betul!!! Tp pas2 tbe2 ak nk buat cerita mcm cerpen (ala kalu cerpen kan cerita die mcm Pencil ke, How Dalat Got it's name, drover's wife ke bukan panjang macam meniti kaca or Panas Salju..Eh2 literature mse sekolah itu semua..)

Maksudnyer ak nk buat cerita pendek2 untuk buku kali ini pas2 baru smbung kisah kehidupan ak sebagai pelajar kt KyungHee University dlm bidang Musis-Post Modern..Eceh hebat betul ntah blaja subject pe je lg kan?

1st cerita ak buat pasal ak kawen scr senyap2 dgn Siwon. (aik kawen dgn Siwon plak ktexske td??)..Ok2 admit it.Tp the problem is ak kne tau schedule dorg yg betul2 kalu nk buat cerita ni mcm real giler.Faham x?Contoh kalu hari ni dorg ad comback kt Music Core, ak kne bgtau yg Super Junior mmg sibuk kt MBC..Faham x?Skarang ni cte ni ak xtau nk buat ending mcm mne.Tu la gatal mulekan cerita mcm tu..Hahaha makin ak tulis pasal Siwon byk2 trase mcm suke plak kt die (habis la ko Aida , Donghae ko nk cmpak mne?) so maybe ak kne tukar gmbr kt tepi tu pic siwon kot..

2nd cerita ak nk buat ak jd housemate U-Kiss Alexander, ala mcm cte Personal Taste 2.Boleh?Tp ak pun xsure ble nk start sbb mcm dh xbleh berpisah dgn cerita 1st td..

Ok la bye2 for now..Byk Betul mmbebel disini..Oh perihal ShinDong confess to his girlfriend, it just my opinion ok, If other member confess to their girldfriend like Shindong, there must be soo chaotic here in SM Entertainment.Wonder why Shindong is excluded??Nari, good to you..Marry Shindong please..

To Siwon: Marry Me?!(hahaha ak tukar pic Siwon disitu)

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com