Pages

Friday, March 19, 2010

Next Dream..


By...Me

Kalu semalam ak mimpi nk beli ole2 (tbe ole2 sebab xtau betul ke x eja cenderamata dlm english maka gune ole2 yg terbaik..Hahaha)..Ad chopstick sudu cawan n macam2 lg semua picture Donghae jer..Hahaha pas2 nk beli kedai dh tutup n semua barang2 dah habis..Trus ak frust pagi2 bangun tu..

Hari ni plak, tbe2 ak mimpi dorg dkt Hotel kot Grand Millennium (btul ke ejaan?)pas2 ak nk mintak amik picture dgn (masa tu sumpah ad Donghae jer tolong lah percaya!!).Pas2 boleh xtbe2 mase ak nk amik gmbr ak pegang baby.Cm sajer jer la.Bukan kamera ak gune amik pic tp mcm ad cameraman yg amik.Pas2 mintak amik pic kteorg pkai hp ak..Dlm kul 4.29 pg kot ak terjaga sbb rumate ak ttp kipas.Mati ak xbernafas giler!!Boleh plak mimpi ak bersambung dorg nk rehearsal plak.Ad Donghae je plak tu.Org lain muke org melayu jer..Lawak2 pas2 ak dh xingat cerita nyer...

NI ad ucapan tuk dorg sket..:

동해 남편이 할 최선의 경우에도 당신과 함께 아니에요. 난 항상 여러분 모두를 지원합니다. 슈퍼 주니어 가자!

p/s: Menggunakan google translate!!Ntah betul ke tidak ni.Dah la petang ni ke Tebing Tinggi camping 3hari 2malam.Nk tgk 2D1N!!

2 comments:

asna ashraff said...

handsome~~~ suai untuk kau!

AidaN EriC said...

Thanks..Huhuhu terharu wei!!

 

Template by BloggerCandy.com