Pages

Wednesday, January 20, 2010

The Culprit??


By...Me


Apakah perasaan korang kalu org yang korang follow (especially dlm fesbuk atau twiter) bukan org sebenar..Yelah biase nyer kte follow artist kan?Dah la sejak akhir2 ni ak perasan die ni (si artist ni la) selalu sgt menceritakan bende yang pelik2..Maybe sebab dah rmai yg jadi fans die so berani la..Awal2 dulu ak pun gembira tiap2 kali kalu die bagi komen dekat tempat yang kte komen tu. Tapi ad satu hari tu bile die salah mse..Die kte kt Korea skang kul 10.30mlm padahal mse tu kt Korea 11.30 mlm (awl sejam dari Asia Tenggara) so rmai gak yang macam pelik jer, termasuklah ak..Pas2 die bgtau grup die ak buat konsert this year kt Hong KOng, Taiwan, Malaysia and siap bgtau 14April kt Manila..Pe yang hebat kt Manila 2?Padahal kt Hong Kong lg awal kot!!Bulan ni kalu tak silap ak..


Ntah la..Nak bengang pun ak xpasti saper budak tu..Kalu la konsert dorang kt Malaysia ni ak datang (ceh tiket xmau plak mahal gler ratus2 RM) ak akn tanya kt budak tu betul ker ko punyer fesbuk tu???Dah la siap luahkan isi hati "Why don't you like me..."..Adoi ko karang kne kacau dengan netizen padan muke ko..Kalu ak kenal mne2 hacker, ak nk mintak dorg hack kan fesbuk org 2..Bia padan muke die..Sebab ape tau, sebab ak rse semua yang post kt fesbuk tu bukan die.Boleh plak die tanya "Where is Indonesia?"..Tak ke bongok benar tu??Habis peminat ko maraah wei..Orang dari suke trus benci padahal bukan die yang tulis..Mungkin org Filipina macam yang ak rse..Memang mati la ko org yang menyamar..Adoi Ape nak Jadi??



p/s:korang tau ke sape?Tapi ak hope bukan die la..Hahaha

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com