Pages

Sunday, December 06, 2009

HeartBreaker.

BY LiPasz

Again...Seriously suck for the person who buat my cermin mata..How come it looks like it?Ok2 baik saya perjelaskan kenapa saya marah2 ok?Ok late at 3pm sumthing, dlm keadaan hujan2 my mom pun ask 2 amik my spectacle yg buat kt Summit hari tu..Ok seriously harapan yg menggunung supaya my cermin ni better la dr yg baru..Tapi hampeh..Cermin die mmg la jelas tp yg macam sgt2 hina adalah dh la frameless, so potongan cermin bahagian atas mestilah icin, ni x gler ar cm ak lak kne kemaskan pakai kertas kasa..Benci tau x?Pas2 dah la ak punyer kedudukan hidung macam terangkat sangat2..I hate that kedai..Benci nk mampus..LEPAS NI JAGAN HARAP AK BELI KT KEDAI KO..Ak rse cm malas gler nk pakai cermin mata tu..Benci ar..

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com