Pages

Sunday, April 05, 2015

Pening pening pening

Ha nyanyi sikit lagu Pening Ezlynn ft Datuk M Daud Kilau..Okay ak nak ucapkan takziah kepada keluarga Tan Sri Dr Jamaluddin Jarjis yang meninggal dunia semalam..Al - Fatihah...

Okay berbalik kepada kepeningan aku adalah okay sbb ak tdo petang semalam.So memang pening.Eh Jumaat ritu ak beli buku .Habis dh baucer..Rase nk g bli lagi plak..

Pastu ak rse mcm nk keluar g bli bekalan makanan tp kang aku beli mengarut2 dh la org ckp brg naik harga..

Oh ha tajuk research ak kene reject, Ni ak dlm dilema nak buat tajuk apa?Ada 2 tajuk pasal GST and BB1M..Pening la plak..kan2?

Hari tu isnin 30hb ak balik sini (UKM) rupa2nya xd kelas..Hampeh..Pastu buat la tajuk tesis separuh hati je.Nasib kena reject.Kalau x malu je isi cm hampeh.

So, sejak dari isnin mlm hp ak xbleh on.Pastu Khamis dlm kul 5 ak gunting rmbt sendiri.Lol..
Jumaat bli buku lepas lega hp ak bleh charge.Pastu ak delete most of my pic kt fb, remove group komander dgn 89ers...

Semalam ak habiskan quote BB ak dgn g Pusanika sbb library x buka..Pastu bli mkn, solat mkn tdo mkn solat mlm pening,Ni pagi ni ak solat tdo pening lagi basuh baju mandi sidai baju..
Alhamdulillah pening dh hilang skang.Cuma lapa je.
Lately ak ad suka 3 buah lagi dr 3 org artist..Minah dari Girl's Day I'm a woman too, Miss A Only You dan Exo Call Me Baby..he3



p/s: ha tu je..k bai.da

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com