Pages

Friday, May 18, 2012

CATS

I know most of people love cats..Eh emo plak saya ni.But I guess I love them more than people yang ad kt sekitar kawasan univ saya..Yela I love cats..Tapi kt rumah pun kucing dah berlambak.I know each cats need to be nyah cacing and other things (thanks to SCRATCH blog)..Kalau tak semua ni xtau..

At last, mau bulan lepas my cats gives birth (3 of them) to 11 kitten.Ha amik ko..Well nak bawa dorg g vet mmg susah sbab vet jauh wei!!Ha nak bawak dorg yang nakal2 ni dalam kete..Mau2 si Kwangmin tu..But I guess I may send them after I grad..Ha aku dah keje t bleh la hantar korg nyah cacing bagai cause I have money to pay for it..Hope la saya kerja dekat kawasan Batu Pahat jer.Xmau jauh2.

Ok ..bye
p/s: roomate xd..sob3

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com