Pages

Sunday, February 19, 2012

Bundle Bundle!!

Korang pernah beli barang kt bundle x?Ha3 kalu orang kaya mcm kawan ak Fazly tu xd la beli kt bundle. Kalau nak tahu, dekat tempat aku tinggal ni everyday ada orang jual barang bundle. Bukan barang je tp termasuk la sekali dengan baju.Korang nak pe je...ckp baju mhl2 seluar jeans atuk nenek, kasut mahal, hatta bola boling pn ada tp second hand la..Tapi kalau pandai pilih memang dapat yang baru..


Tapi setakat ni, ak xpernah la beli periuk ke hape kat situ cuma mak pernah la beli barang2 lain.Tapi kterng mmg selalu beli baju kt sane.Kalau hari2 biasa baju RM10 4helai. kalau mcm hari ni selai RM 5..


Byk kot baju2 yang ak beli termasuk yang along ak beli la.Seluar baju2 mengarut pn leh beli..Nak tengok baju2 yang ak beli?

Inilah dia!api memang ada lg cuma ak mls nak cari and basuh..

Baju ungu yg osem giler.Jarang but bleh la pakai inner sbb short ea

Ni aku suka giler cantik giler and ak pernah pakai balik Puncak

Ni buat tdo best kot

Baju mekanik yang Along ak belanja

Kemeja ni okey just pendek sket

    
Ni sesuai utk yg rase dirinya tinggi..



Amacam?Cantik - cantik kan baju tu semua? Ada banyak lagi la tp ak xjmpe..Majoriti baju2 ni RM5 je.Xpun 4helai RM10..

Okay chow

1 comment:

Anonymous said...

Bundle kt mne ek??baju mekanik tu size brape?and brape rm??

 

Template by BloggerCandy.com