Pages

Thursday, November 10, 2011

Design of Felt

  I have a new addiction now.Yeah menjahit dengan kain felt!!Walaupun hanya ada beberapa helai kain felt je which I buy at Daiso Japan at Sunway Pyramid..Hehehe before that biar saya perkenalkan kedai Daiso tersebut. Sebenarnya Daiso ni ad banyak cawangan kt KL the Curve, Selangor such as at sunway Jusco lagi.Ha3 carik la sendiri. Tapi yang penting kedai die awesome and murah!!!With just RM 5 u can have anything.Semuanya RM 5 jer!!!Dari barang rumah sampai untuk entertainment cm handphone, kain menjahit dsb.So I borong sumer , tp certain jer sbb balik naik bus.If not mmg penuh la kete..

Than, kain ni plak..Awal2 dulu beli kain yg dah siap just tinggal jahit jer.Okay I mean I x creative just like others, but sebenarnya I creative jugak.So many things yang saya buat, but colour is limited la.Okay2 nanti nak borong sbb along saya tinggal berdekatan dengan Daiso.So please borong byk..

Ni la contoh benda yang I buat menggunakan kain felt.Oh awesome ke?

This is my sister creation.Mcm pinkpanther tp actually an owl.ha3

Love is start.Tp lost while going to Sunway..

Elmo!!

My phone pouch.

Mine phone pouch and my sis..
Sebenarnya ad lagi but malas nk post kt sini.Saper yg berminat (minat ke) pm me.Ha3

p/s: nak ke?

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com