Pages

Thursday, February 11, 2016

Berkurun aku di sini

Well ak dah rasa macam berkurun siapkan tesis aku yang orang lain pun dah blah sebab dah viva..
Aku la yang masih tinggal kt ukm padahal tinggal next week je ak bleh stay kt sini b4 sem baru naik..
Ak harap ak tak payah tambah sem sebab tesis ak tinggal pembetulan yang SV ak rse cm hampeh.
Aku rse setiap masa nak duduk dekat rumah sebab duk kolej ak tdo lambat bangun awal tapi bukannya bleh solat sunat pun.
Nanti mungkin la
Ha sebab baby ada dekat rumah kot.
Tengok la nanti balik ak nak cat warna bilik ak kaler kelabu dengan putih.
Tapi ak nk kena tgk catalog warna dulu.
Nanti jadi mcm warna bilik kt rmh senggarang plak yang kaler purple tu..

Eh bcerita pasal k-pop ni ak tetiba tersuka Shim Hyung Tak plak..
Tapi zodiak die sama dgn ak means sama dgn So JiSub but why he looks much more younger then SJS sdgkan dorg beza sebulan je?
SJS lahir 4 Nov 1977 meanwhile SHT lahir on 4th Dec 1977..Tapi rse mcm beza sgt hingga ak ingt SHT tu lahir 1980 or 81..

Ha mengarut sungguh bebelan ak ni.
Lama dah tak isi dalam ni..
Lapar nak makan pn xbyk pilihan..
Nak merapu dlm tesis pn nanti kena betukan balik baik buat sehabis baik.Oh ak nak siapkan tesis b4 petang esok..
Pastu trus hantar...balik..yeay..

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com