Pages

Sunday, June 17, 2012

Subuh oh subuh

Aku selalu bangun subuh lepas pukul 6.30 pg.Okay lah tu dari bangun solat subuh kul 7 (yang agak jarang ak solat, kalau dh lambat memang kelam kabut aku macam tu)..
Aku duk bilik 4org.Nasib baik ada katil, kalau xtido bawah memang sempit la.Bilik aku ad toilet, means xelok sebenarnya tinggal dalam bilik yang sekali dengan tandas.Maka kita tidur pun sekali dengan syaitan (lebih kurang la macam tu maksud die)
So, selalunya (awal2 sem) aku akan solat kt luar sbb kwn ak sorg i tidur kt lantai (alas toto la)..Kadang2 aku nk terpijak die (ha3 sebab aku rabun (alasan) dan mamai)...kui3 okY TIPU aje.Ak pijak hp die.nasib ak perasan.Mana nk ganti hp tu.hu3..
Tapi sekarang aku selalu solat subuh dalam bilik aje.Dah la pastu tidur balik..

Aku selalu dapat perasaan macam aku x bce doa qunut kalau aku solat kt luar.Padahal aku punyalah kusyuk solat (he3)..
Jadi bila ak was2 aku pun solat subuh balik - dengan sangat ingat supaya baca doa qunut.

Sebagai contoh pagi tadi, aku memang elok2 bace doa qunut last2 time tahiyat akhir ak bagi salam, aku was2 lagi..

Haish..pengaruh syaitan ni..
Perlukah aku solat kt bilik je?
Ha mcm ni kena kusyuk lg solat cmni..

Seterusnya..jeng3
Happy Daddy's Day dad!!
You make my day by miscalling me in the early of the day..ho3
Recycle picture lg..ha3
And Happy Belated Birthday Mak..16June 2012..peace

p/s: wanna go home on 29th and buy some....Strawberry for them..nyum3

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com