Pages

Thursday, September 16, 2010

Habislah aku tak kawen camni!!

       Apakah maksud ayat di atas? Korang nak tahu x aku musim2 raye ni bukan raye sgt pun..Ade org pandai mengubat dtg rumah halau jin dgn hantu setan dalam badan mereka mereka yang berada di rumah ak u ha..Memang menyeramkan. Dah lah lame kot!!Pastu...

    Jeng jeng jeng .. Abang yang menjage tu panggil2 kteorg bunga kembang..Rupa - rupanya kalu bunga layu tu ad "benda" tu dlm badan die!!Cuak plak ak..Kui3.. Okay2 my niece ad kt rumah!!Yea Ainul!!..
Gambar xd motif.Tupai kt tingkat ats lib yg xtau idup ke x..
And the next thing yg die (abang) tu kate aku ni jenis yang boros..Xbleh pegang duit nanti cepat habis..Adus..

    Next, (tadi) katanya Aku lambat kawen..(T_T)!!!
                     Ceh nak kawen awal..Kursus kahwin pun dah pergi last sem..Nanti lupe..Kui3..
Beginilah nk hidup....Nk kawen 2015 xboleh rupanya..Hampa..

Pakcik Colanel (xbtul ni) di BP Mall
p/s: Mungkin aku kahwin lambat sbb kne tggu Donghae kuar Military Service dulu kot...Kui3 angan2 sungguh..

2 comments:

ashraff said...

kawen awal kalau laki kau tak guna tak payah la aida oioiii

lebih baik single, senang nak mingle :D

AidaN EriC said...

baik asna!!

 

Template by BloggerCandy.com