Pages

Tuesday, October 20, 2009

Update Kami sama macam Abang Donghae dan Abg Eunhyuk (versi Malaysia)

BY LiPasz

Ok2 cukup la nx wik kami semua pelajar UiTM seMAlaysia akan mengambil peperiksaan..Ak pun dh malas maka mari kte tulis dan taip kami sama seperti Eunhyuk dan donghae (part 2)

1.Obviously kami, ish ni sedey sket ni cerita...Hurm like tin2 dad had passed away long time ago (keep the sorrowness dear...)..sme lah kisah nyer mcm donghae...

2. Terang2 donghae adik beradik ad 2 org jer..same ar korg ni..ak pulak ad dua adik mcm eunhyuk..(yeke eunhyuk ad 2 adik)

3. Ak ni pembersih,ske kemas almari smpai berjam2..pasti ingin kemas secantik2 tanpa sehelai habuk (habuk helai ke?)..namun malas bermandi - mandian (ini termasuk sekali dengan eunhyuk dan donghae)..lagi rela mandikan kucing dari mandikan diri sendiri...tin2 ak xsure..kemas jugak la tahap biasa2 kot..hahaha..

4. Ntah la. yang pasti kalu perangai donghae lebey kurang macam tin2 mudah lah kalu ak berkahwin dengan die..kui3

Ini semua angan2 yang xkesampaian..Paling kelakar 15hb kuar sal donghae kt paper ckp pasal die kesunyian xd awek..ak ni sape?hak3..mari muntah bersama2 yea kawan2..


Da...

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com