Pages

Monday, August 10, 2009

Ok maybe x tutup lg bagus..

BY LiPasz

Did anyone know that UiTM Machang had been closed due 2 H1N1?They will start their new semester next year.That means that bru next sem la dorg blaja.So mebazir..Menbazir satu sem gre2 h1n1 ini.Grad lmbt bermakna kawen lmbgt la gak..Aiyo hbs 2 ak grad 2011 la.Hine wei please la jgn wat kteorg cm ni.Tbe sumer ni fugaan dari Allah..
Seriously mcm mbazir la dh byk belajar last2 skali kne extend 1sem.Malas lak ai.Tp dorg buat 2 sumer kerana takut la wabak ni semakin merebak. Mau x nyer UiTM segamat jer dh ad kematian. and semalam my mom cm tepon why uitm segamat x shut down or cuti.Ceh risau ea? She hoping that i will take a good care of myself.

Ok ni part yang fazly paling suke (ceh hine sbb ak xske).Cerita nya bermula seperti ini..hehee sila tepuk tg lompat tinggi2 keran ak dh kne kick o- out mlm td dari bilik my fren kerana Hanis tlah pulang dr Festival Filem di Sabah.Maka ak terpaksa angkt bantal dan laptop ak dari bilik itu dan xdpt tdo sne lg.Ok then hanis show pic yg die amik kt sne.Seriusly die kte Liyana Jasmay n Farid kamil kinda berlagak la.Ceh tgk muke pun dh tau..

Ad la beberapa pic mcm amik dgn menteri pelancongan etc...Ad amik dgn lisa fahrin dan org yg ak xtau nme tp die blakon dlm cte merah putih (pedulik la ak org 2, bajet hensem la)
sampai sini dlu , dh la mengarut blog ni . Awl2 tulis pasal uitm tutup ,...Ok maybe hanis ak upload pic2 tersebut.

p/s: die pkai laptop toshiba la fazly.bangga x?tp dh simpan kt rmh hahaha

1 comment:

tediously said...

aku pun da x kai toshiba da wei. asal ko obsessed sgt salu cite sal die ni?? haha

x suke cite kami tuuuuuu! eeeee x suka lgsg sume pelakon die

 

Template by BloggerCandy.com