Pages

Wednesday, November 06, 2013

Salam Maal Hijrah 1435H...

Maksudnya dh msk umur 25 thn la cmtu..

Oh hari ni SPM 2013 bmula.Tpi ak yg mimpi lebih2..Hope senang adik ak jawab paper BM..

Oh hari tu ak ke kelantan mmg xbest.Sebab2nya adalah kerana mata ak bengkak.Balik lepas 2 hari kot tumbuh mata nanah then pecah time ak tgh tido..Terus rasa pelik pesal ak xbleh nk buka mata..
Pastu terus g klinik.Dapat la antibiotik dan byk lagi ubat...

Okay apa yang ak buat kt rmh skang?
- Aku tengah nak apply sarjana dekat ukm..Setelah ak belek2 kos apa y memenuhi piawai ak sebagai orang y sengal mengal ni maka ak try apply Master in Science Social (Anthropology and Sociology)..ak tgk subjek2 die pn bleh ampun lg la..Kawan ak amik Art and Management of Media apa ntah.Ak lihat subjek2 die sangat menghimpit dada ak..
Wakaf che Yeh malam 12 okt


Nak g mkn

Hani!!

Esoknya

Kena angkut hani

MEow!!


Okay berbalik kepada adik ak SPM, mak ak kne g hantar makanan kt dia.Tula ak ingat kalau dpt ambil kete bleh ak tolong hantar die g sek sbb kete ayah letak kt BP..Kalau hujan cmner?Mak kne redah la jawabnya..Ak mls nk hantarkan kalau xd motif..Kui3 kejam gila ak..

Well bulan ni ak ad 2 jemputan back to back 23 nov n 24 nov.Rancang macam nak g je sbb senang sekali.Lagipun ak nk pergi mencari batang untuk kait..Nak kait tapi kalau kena rebut2 guna batang kait dgn mak mmg xbest la..So kalau dpt (tp x confirm lg dgn y ak nk tmpg tdo) mayb ak pergi la kot..Boleh g Sunway Pyramid..Angah plak nak balik 24hb ni..i dunno la what to do..

Sekarang apply master tinggal photostat MUET slip, transkrip degree n scroll pastu pengesahan then scan tukar format pdf n ambil passport picture je..

THE END

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com