Pages

Thursday, July 14, 2011

New Update from me..

 Update2!!Ha3 sejak sekian lama xupdate (?) maka sekaranglah mase nk update..Pelis2 ketepi sikit yea..Ha3 baru ad mood nk kuruskan badan dengan menari dengan lagu2 korea.Ha3 boleh la tu..Setakat lagu Super Junior dengan SNSD n TVXQ boleh la..Tbe mak ajak makan luar..haish kirim jela sbb kaki kanan ak sakit mcm tergeliat pusing ikut tarian Into The New Worlds SNSD..Okay my mom n dad dah beli kereta baru..Viva Elite.Ha ckp pasal kete ni, nk jugak la I ckp pasal kelas belajar kete I tu..Eh2 tbe berubah perangai..(alamat ak sensorg tgk Ghost Stories ni!!)..
    Cerita die pasal I kan selalu g kelas belajar kete xpernah miss even sekali.Amboi eksited la konon nk belajar kete.But selasa 12/7 I xg blaja sbb pening..Smlm tu mkn durian sambil minum milo..ad efek ke?Ada la!!Pastu Rabu esoknyer dah siap2 (fuh2 awal la kononnyer kul 7.15 dah siap mandi n buang tebiat pakai krim siang sumer ) tbe acik tu ckp kelas penuh orang..!!Aiish ak terus ckp mcm xpayah g kelas terus la.Dah la kalu ak hebat pun xpernah nak puji..Kalu bawa kete salah la baru ckp "Aish gagal la kalu mcm ni," ..aku ni dh la jenis yg kena mcm ckp "Okay bgus mcm tu.Tapi boleh bagus lagi..Okay yake note ea semua orang..Ha3..

     Okay disini saya nk senaraikan lagu2 yg menjadi pilihan kalau nk berkaraoke ..Eh2 sejak ble aida suke nyanyi2 ni?Okay I xminat sgt pun..Saje2 boleh la..Suare xsedap pun..ha3.

1. Linda Nanuwil punyer lagu tu..tajuk die ak xsure.
2. Pussy Cat Dolls - Stick with u.
3. Avril Lavigne - When You're gone
4. Jaclyn Victor - apa2 lagu la..
5. Agnes Monica - Matahari or Tak Ada Logika (ha3)..
6.Siti Nurhaliza - Apa2 lagu
7. Ning Baizura boleh?..

Car Playing while waiting for my pizza hut

Pose

azi wif Pikachu

Nor with Pikachu

Nah makan la..


Huda..kawan me belajar kete..Come back!Yeah
Ha3 saje jer.Post ak ni sgt2 la mengarut..Ha3 okay berbalik kepada cerita pakaikan tali leher kt Kyuhyun, lately ni mmg la I x fikir langsung pasal Super Junior especially I xminat sgt Kyuhyun..Tbe2 boleh plak mimpi die beratur depan I pastu ad org bising2 Kyuhyun xtahu pakai tie pastu I tolong la die..Sweet gitu..Okay la mlm td mimpi MBLAQ Seungho, Joon, Chundong..Lawak la mimpi itu..
p/s: ble nk dpt lesen P ni?

No comments:

 

Template by BloggerCandy.com