Pages

Saturday, August 21, 2010

Ramadan Al - Mubarak

    Ramadan datang lagi.Cewah..Aku baru je nk wish walaupun dh lame gak kte berpuasa.Tapi aku masih x dapat balik rumah.Aku terus balik raye 2hb nnti.Tudung xterjual plak.Aduhai malas btul la..Bulan puasa kali ni aku nk pergi terawikh banyak kali (walaupun ak dah esc 1st mlm tu dgn Sabtu Ahad n Khamis ) sbb hujan n assignment. Hari ni plak sbb diarrhea dari pagi td.Takut terkentut mase solat..Dah la aircond wei..

    Tibe - tibe bile dah selalu pergi Terawih, aku teringat plak mase dulu terawikh panas betul. Especially kalu dh rakaat hujung - hujung. Semua org dh berpeluh - peluh bau busuk ketiak semua org dah keluar.Sekarang dah xde lagi mcm tu.Yelah aircond lah ktekan. Aku yg sempat ni teringat la juga kehidupan zaman miskin dahulu kala. Pastu ak teringat kenape aku mcm jarang jer pergi terawikh mase part 2 dlu ek? Rupe2nyer dulu ad terawikh kt SMK (padahal sme jer panas nyer) ustaz datang jadi imam.Patut la part 2 ak jarang g PI.. Part 4 plak dah duk Zamrud ak ad la gak pergi.Tapi biasanyer pergi sorang jer (yeke? Dah setahun berlalu aku ingat - ingat lupa plak)..

   Tapi this sem ak akan berusaha untuk terawikh sebanyak yang mingkin.Maybe kt rumah kalu aku rajin n kucing - kucing xikut aku g kot Terawikh.InsyaAllah..

p/s: Blaja balik anyam ketupat semoga xlupe bila kne anyam nanti..

2 comments:

ayuri89nadia said...

aida!!! mish gler kat ko

Anonymous said...

reading

 

Template by BloggerCandy.com