Pages

Sunday, July 26, 2009

Anual Grand Meeting Kesatria Negara


BY LiPasz

Ok by the day of klas en Bakri, then my friend bgtau "Wei UiTM sgmt tutup sminggu H1N1" Pas2 kteorg pun amat cm sedey (best gak xyah trun ko!!)..PAs2 odw balik ke bilik ada budak part 1 panggil ak "kak!!",then ak pun tunggu la die smpai..sambil menuding jari kat ak (berlagak ke wei mentang2 ko tinggi sket dari ak "akak komander ke?" Ak cm bengang2 gler..dalam hati "Pesal lak tuding2 jari kt ak ni..Bajet ko bagus sgt ke?" Ak pun jawab la bengang 2 "Bukan"..Die balas " Rupe macam sme"..So wut? It's not about seniority mcm yg my frenz ckp tp ni x berbudi bahasa..Benci la ak..Maka rmai la dak part 1 yg x amik ptptn balik (sebab dorg bwat ptptn hari ahad ni)..Maka mlm tersebut half of the dewan jer yg ad..Ni pun salah jpk sbb kte sumer akt batal.Padahal juz y after 27hb batal..

Malam 2 mcm biase la ucapan pengenalan , ucapan Tuan Juhari and bla bla bla...Pas2 mkn pilih wakil kelas bla bla bla..post mortem plak..


Antara isi - isi post mortem ialaH:

1. Korg x hormat senior
2. Maskum banyak buat kerja (maskum beerti komander bukan kesatria iaitu bpc jpa
band bomba)
3. smpai bulan puasa korg kne korbankan cuti sabtu ahad utk latihan jambori (wtf!!)
4. Banyak la dorg bebel..

ak dh x peduli wei ngantuk punya pasal..rse cm this sem nk dissmiss komander sbb penat..hello kalu pointer ak x naik this sem mati la ak
Dah la hari selasa n rabu kne bangun pagi (selasa solat subuh kt masjid rabu row call)*(rabu khamis jmaat trun ko ptg )(sabtu ahad latihan jambori ) Bagi korang adil ke semua 2?Ingat kteorg tentera ke hape? Ingat kteorg xd life ke?Pikir la sket!!Kte ble xcuse kalu btul important..Shal la korg..


p/s: Maybe hbs tahun ni balik dari jambori ak ak bermuscle and maybe ad 6 pacs mcm Jaeboem!!

1 comment:

FAZly mshis said...

semoga solat subuh kt masjid tetiap minggu k! bole doakan aku gak. lol

 

Template by BloggerCandy.com